RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett Erik?

(Foto: Politiet)
24-åring savnet i Kristiansand siden natt til søndag.

Mossingen Erik Jenssen (24) er meldt savnet i Kristiansand.

Den siste observasjonen av Jenssen ble gjort i Tollbodgata i Kristiansand sentrum ved 01-tiden natt til søndag. Foreldrene meldte ham savnet etter at han ikke dukket opp på jobb mandag.

På byen
Den savnede har bostedsadresse i Dalaneveien, nordvest for Kristiansand by. Han er 1,86 meter høy og bruker briller. Det er uvisst hvilke klær han bar da han ble borte

Fvn.no får bekreftet at mannen tidligere lørdag kveld og natt hadde gjestet utestedene Havana Etcetera og Harvey´s Sportsbar, begge i Kristiansand sentrum. En dørvakt ved Havana Etcetera sier til avisa at Jenssen var tydelig beruset og gikk ut fra stedet for å trekke frisk luft.

- Den savnede var så langt vår etterforskning har avdekket, alene og ikke i kontakt med venner i tiden før han forsvant, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til Nettavisen,

Manngard
Onsdag kveld vil politiet gjennomføre et hunde- og manngardssøk fra sentrum av Kristiansand og til savnedes bostedsadresse. Etter familiens ønske har politiet frigitt et bilde av savnede.

Politiet har tidligere gjennomført overflatesøk i havnebassenget i byen uten funn. Søkene ble gjennomført uten at det foreligger indikasjoner på at Jenssen er falt i vannet. Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Egen Facebook-gruppe
Det er opprettet en egen side på Facebook som heter «Har noen sett Erik Jenssen», og har 146 medlemmer onsdag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere