*Nettavisen* Nyheter.

Har du sett Joakim (15)?

Politiet har ingen spor å gå etter i letingen etter 15-åringen som forsvant i pyjamas.

28.01.08 20:32

Politiet går mandag ettermiddag ut med bilde av 15-åringen som har vært savnet siden søndag kveld. Ingen har sett Joakim Patrick Yven siden han forlot familiens bolig, iført pyjamas og tøfler.

Varmesøkende kamera
- Vi har ingen spor å gå etter. Akkurat nå holder vi på å omdirigere letingen, og et helikopter med varmesøkende kamera skal ut og lete straks. Vi setter også inn hunder i søket nå i ettermiddag og øvrig mannskap, sier operasjonsleder Tommy Antonsen ved Østfold politidistrikt til Nettavisen ved 16.00-tiden.

Antonsen sier politiet ikke har noe logisk sted å lete etter gutten, men konsentrerer seg nå i kveld om å lete i et stort utmarksområde ikke langt fra der gutten bor. Når Nettavisen snakker med politiet i 20.00-tiden er området nesten gjennomsøkt. Uten resultat.

- I den andre retningen fra bostedet er det et større boligfelt, men vi velger å konsentrere oss om utmarka nå, sier Antonsen.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Ingen observasjoner
- Vi har ingen observasjoner av gutten etter han forsvant. Det har vært mye om saken i media nå, men vi har ikke fått inn noe tips fra publikum. Vi håper at vi får det ved å gå ut med bilde, sier Antonsen som synes det er svært merkelig at ingen har tatt kontakt.

- Hele området og regionen må jo ha fått med seg dette nå. Derfor er det nesten litt mistenkelig at vi ikke har fått inn noen tips.

Politiet kan ikke utelukke at det kan ha skjedd noe kriminelt, men har heller ingen indikasjoner på dette.

- Han er rett og slett sporløst forsvunnet, sier Antonsen.

Gutten er ca. 1,70 høy, halvt norsk og halvt filippinsk. Han er tynn og har halvlangt mørkt hår.

Politiet er svært interessert i tips fra publikum, som kan kontakte politi på 02800.

I pyjamas
Leteaksjonen ble igangsatt søndag kveld. Gutten har trolig forlatt familiens bolig ved 20-tiden søndag, iført pyjamas og tøfler. Mandag fortsatte leteaksjonen, uten at det ga resultat.

- Vi synes det er rart hvis noen har observert en ung gutt ute i svart silkepyjamas og tøfler, og så ikke tar kontakt med enten ham eller politiet. Vi aner rett og slett ikke hvor han har tatt veien, uttalte operasjonsleder overfor Nettavisen søndag kveld.

Ifølge sa.no har politiet sikret seg 15-åringens pc for å se om det kan ligge noen ledetråder der.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag