*Nettavisen* Nyheter.

Har du sett Mirjam?

Politiet leter intenst etter Mirjam Holm (22) fra Årnes som trenger livsviktige medisiner.

07.01.08 08:29

Mirjam Holm har gjennomgått en levertransplantasjon og er avhengig medisiner. Derfor er det livsviktig at hun snarest kommer til rette. Medisinene hennes stod igjen på rommet hennes da hun reiste til Jessheim. Det er fare for livet hennes hvis hun ikke får disse medisinene inne få dager.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: POLITIET

- Det kan stå om livet for 22-åringen dersom hun ikke snarest får den medisinen som hun trenger, sier Håvar Bue ved Nes lensmannskontor til Romerikes Blad.

Operasjonsleder Ola Magne Mære ved Romerike politidistrikt sier til Nettavisen at både Holms pårørende og medisinsk personell har bedt om hjelp til å finne 22-åringen.

Han ber alle som har opplysninger om den savnede om snarest å kontakte Romerike politidistrikt på Lillestrøm på telefon 64 84 20 00.

Den siste observasjonen politiet har av kvinnen, var da hun tok ut penger fra minibanken på Jessheim onsdag klokka 11.39. Etter dette er det ingen sikre observasjoner av henne. Mobiltelefonen hennes er avslått. Medisinene hennes stod igjen på rommet hennes da hun reiste til Jessheim.

- Det er fare for livet hennes hvis hun ikke får disse medisinene inne få dager. Holm har også diabetes, opplyser politiet i en pressemelding.

22-åringen er rundt 165 centimeter høy, har blå øyne og mellomblondt hår. Da hun forsvant var hun iført sort, lang kåpe, mørk blå dongeribukse, hvit strikkelue og hvit veske.

Romerike politidistrikt opplyser til Nettavisen mandag morgen at det ikke er noe nytt i denne savnetsaken.

Har du sett Mirjam? Ta kontakt med politiet på 02800

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.