*Nettavisen* Nyheter.

Har du sett noen med denne veska?

Foto: Politiet

Veska ble tatt fra kvinne etter at hun ble brutalt overfalt på Korsvoll i Oslo mandag.

09.02.12 15:55

Mandag kveld ble en 77 år gammel kvinne overfalt på Korsvoll i Oslo. Veska på bildet er veska som kvinnen hadde med seg da hun ble overfalt.

Veska ble tatt fra kvinnen og politiet så dermed på overfallet som et mulig ran.

Nå er vesken imidlertid blitt funnet - i en hekk 100-150 meter fra åstedet.

- Den var tømt for verdisaker. Vi vet ikke når den er kastet inn i hekken, men er interessert i å høre om noen er observert med en dameveske. Særlig noen som ikke naturlig går med en slik, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til NTB.

Ønsker tips
Oslo politidistrikt ønsker nå tips om personer som kan ha båret på vesken, eller dersom publikum har gjort andre mulige observasjoner i saken.

Etterforskningen fortsetter, og politiet foretar en rundspørring i området.

- Vi kommer også til å ha en eller to personer på åstedet torsdag kveld, slik at turgåere som passerer stedet, men ikke bor i området, kan ta kontakt, sier Rohde.

(Saken fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Kan fortsatt ikke avhøres
Politiinspektør Rohde har tidligere sagt at kvinnen trolig har vært på kveldstur i det som er et populært turområde da hun ble overfalt. Det var en skiløper som fant kvinnen i nærheten av en skiløype. Kvinnen var sterkt forslått da hun ble funnet, og hun var ute av stand til å gjøre rede for seg.

Torsdag ettermiddag er kvinnen fortsatt for dårlig til å avhøres.

- Hun er ved bevissthet, men er såpass sterkt preget av det som er skjedd at hun ikke er i form til noe avhør, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til NTB.

Tips kan ringes inn til kriminalvakten på tlf. 22 66 99 66.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.