RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Sissel Karin Gugarden
Sissel Karin Gugarden

Har du sett Sissel?

Sist oppdatert:
Sissel Karin Gugarden har vært savnet siden forrige tirsdag. Politiet i Egersund står uten spor og ber deg om hjelp.

Tirsdag kveld var 45 år gamle Sissel Karin Gugarden på vei til puben i Egersund med sin samboer og et vennepar. På veien ombestemte Gugarden seg, og sa hun ville stikke oppom en venninne før pub-besøket.

Klokken var da 21.30. Siden dette tidspunktet har politiet ingen opplysninger om hvor kvinnen tok veien.

- Vi karakteriserer dette som en undersøkelsessak, og vi holder alle muligheter åpne. Hun kan ha vært utsatt for noe kriminelt, en ulykke, eller hun kan ha valgt å forsvinne selv, sier politistasjonssjef Henry Tendenes ved Eigersund politistasjon til Nettavisen.

- Det har skjedd før at hun plutselig har forsvunnet for så å komme tilbake igjen etter en tid, legger Tendenes til. Likevel. Nærmere en uke har gått siden Gugarden forsvant. Undersøkelser er gjort ulike steder i Egersund, og på ulike adresser, uten at det har ført til noe.

- Vi har 15 mann på saken og er bekymret, sier Tendenes.

Sissel Karin Gugarden bor over Den norske Bank på Nytorget med sin samboer. Hun skulle angivelig til sin venninne i Parkveien.

Sissel Karin Gugarden er 167 cm høy og har tynn kroppsbygning og har brunt, halvlangt og glatt hår. Hun har blå øyne og snakker tilnærmet sørlandsdialekt. Da hun sist ble sett hadde hun på seg brun jakke, brune støvletter, blå dongeri og hun bar på en brun veske.

Politiet ber altså alle som kan ha sett kvinnen om å ta kontakt. Nummeret til politiet i Egersund er 51 46 35 50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere