RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har fått to millioner av Hells Angels etter bombeangrep


EN KVINNE MISTET LIVET: En forbipasserende kvinne i 50-årene ble drept da Bandidos-hovedkvarteret i Drammen ble jevnet med jorden av en bombe 4. juni 1997.
EN KVINNE MISTET LIVET: En forbipasserende kvinne i 50-årene ble drept da Bandidos-hovedkvarteret i Drammen ble jevnet med jorden av en bombe 4. juni 1997. Foto: Morten Holm (NTB scanpix)
- Pengene har kommet inn gjennom verdigjenstander som biler og båter.

Oslo (NTB): Gjensidige fremmet et krav på 300 millioner kroner mot Hells Angels etter bombingen av Bandidos-hovedkvarteret i Drammen i 1997. Nå har selskapet klart å drive inn de to første millionene.

Bombingen av klubblokalet til Bandidos førte at en tilfeldig forbipasserende kvinne ble drept, og til store materielle ødeleggelser. Sju medlemmer av Hells Angels ble dømt til strenge straffer etter angrepet.

Forsikringsselskapet Gjensidige fremmet et krav på 300 millioner kroner i erstatning. Nå har de lykkes med å kreve inn to millioner kroner.

– Pengene har kommet inn gjennom verdigjenstander som biler og båter og ble hentet inn i vår. Dette har skjedd gjennom en utleggspant, sier Bjarne Rysstad, informasjonssjef i Gjensidige til NRK.

Rysstad og Gjensidige regner ikke med å få inn alle de 300 millionene, men vil fortsette å prøve.

Talsmann for Hells Angels, Rune Olsgaard, sier til NRK at han ikke kjenner til innbetalingen til Gjensidige og at hovedmennene fra bombeaksjonen for lengst er ute av klubben. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere