RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har for lav IQ - nektes erstatning

Sist oppdatert:
En 32 år gammel kvinne fra Arendal får ikke erstatning fra If Skadeforsikring etter en trafikkulykke i Arendal sentrum.

Kvinnen ble uføretrygdet etter ulykken, men If nekter henne erstatning, skriver Agderposten. Årsaken er at hun ifølge forsikringsgiganten uansett hadde blitt ufør på grunn av sine «små intellektuelle ressurser».

Tirsdag startet rettssaken kvinnen har anlagt mot forsikringsselskapet etter trafikkulykken som intraff for drøye åtte år siden. Kvinnen krever 1,8 millioner kroner i erstatning for whiplash-skadene hun har slitt med i ettertid av ulykken.

Kvinnens advokat, Einar I. Lohne, hevder det er ulykken som er skyld i de plagene kvinnen sliter med i dag, og at det er derfor hun har blitt uføretrygdet i ettertid.

- Dette er vanlige muskelsmerter som 14 prosent av befolkningen har. Hvis ulykken ikke hadde skjedd, ville hun likevel ha blitt uføretrygdet, var svaret fra forsikringsselskapets advokat, Wenche Undli, ifølge Agderposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere