Har hemmelig info om Trine

Trine Frantzen (Arkivbilde).

Trine Frantzen (Arkivbilde). Foto: POLITIET

Både Ola Thune og politiet har ny informasjon om Trine Frantzen-forsvinningen.

30.11.06 10:47

(iBergen.no) Hver for seg sitter de med opplysninger om Trine Frantzens siste bevegelser før hun forsvant, men holder kortene tett til brystet.

Frantzen forsvant i mai 2004.

- Jeg vet ting jeg ennå ikke har fortalt politiet. Årsaken til det er at jeg ikke har fått klarsignal fra kildene til å overbringe informasjonen ennå. Men det får jeg snart, og da skal politiet også få vite det jeg vet, sier privatetterforsker Ola Thune til iBergen.no.

Viktige tips
Etter at mysteriet om Trines forsvinning ble tatt opp i TVNorge-programmet «Savnet», har Thune mottatt en jevn strøm av tips i saken. Enkelte av tipsene har også vist seg å være svært viktige. Blant annet en observasjon av Trine Frantzen senere enn det siste tidspunktet hun var sett. Dessuten meldte det seg to menn hun hadde haiket med samme dag hun forsvant.

Hittil har etterforskningen vist at alle spor foreløpig ender i Øvsttunveien 25, der Trine overnattet etter en fest. Etter det iBergen.no erfarer forbereder politiet et søk i terrenget rundt denne bygningen.

- Det er ikke aktuelt foreløpig, men alt er mulig, sier politijurist Kaare Sognstad, leder av det nyopprettede teamet som tar en ny gjennomgang av saken.

Hypoteser
- Vi har fått noen nye opplysninger i saken, og arbeider med forskjellige hypoteser. Målet er å tenke nytt, sier Sognstad.

En mann som tidlig fikk status som mistenkt i saken, er fortsatt interessant for politiet. Han vil bli kalt inn til nye avhør i den nærmeste framtid. Men flere andre skal også være aktuelle kandidater.

Både politiet og Thune tror saken vil bli løst, og i den forlengelsen at Trine vil bli funnet.

- Statistisk sett, så blir saken oppklart. Jeg har en helt konkret tro på at saken løses og Trine finnes. Folk skal vite at de fortsatt kan komme til meg med tips og forbli helt anonyme, avslutter Thune.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.