RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har snakket ut med Valgerd

Sist oppdatert:
Kjell Magne Bondevik sier det ikke er noe problem å beholde Valgerd Svarstad Haugland i regjering etter opplysningene som er kommet frem i hennes biografi.

Kjell Magne Bondevik hevder han har snakket med Svarstad Haugland om hvordan hun følte at hun havnet i skyggen av statsministeren som partileder.

«Eg vart i grunnen oppbrukt før eg fekk begynt. Slik det vart fekk eg aldri sjansen til å vera nummer ein. Eg fikk ikke den makta eg skulle ha som partileiar» sier Valgerd i boken «Eit portrett». Boken er ført i pennen av Olav Kobbeltveit.

- Vi har mange ganger snakket helt åpent snakket om dette, det har ikke gått på vårt vennskap og forhold løs, og hun har også støttet at jeg skulle fortsette i politikken etter at hun ble partileder, sier Bondevik ifølge Dagbladet.

- Det er ingen planer om at hun skal ut av Regjeringen. Jeg regner med at hun vil fortsette, understreker statsministeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere