Gå til sidens hovedinnhold

Har vitner til drapet

Flere personer var inne i leiligheten i Solheimsviken der en 31 år gammel mann ble knivdrept torsdag kveld. Den drapssiktede blir fremstilt for varetektsfengsling fredag.

Den 30 år gamle mannen som er siktet for knivdrapet i Solheimsviken torsdag kveld, blir fremstilt for varetektsfengsling klokken 13.45 fredag.

Politiet jobbet fredag formiddag med å avgjøre hvordan siktelsen skal utformes. Mannen blir trolig siktet for drap. Spørsmålet er hvilken alvorlighetsgrad på drapet siktelsen vil få.

Politiet har flere vitner i saken, men ønsker foreløpig ikke å si noe om hva som har forårsaket drapet.

- Ingen konklusjoner
- Vi kjenner vitner som har vært i leiligheten, og vi tror vi har en oversikt over saken, sier politiadvokat Einar Råen til TV 2 Nettavisen.

Råen poengterer likevel at politiet holder etterforskningen åpen. Det er ennå tidlig i etterforskningen og politiet har langt fra konkludert i saken.

Skulle hente ting
Knivstikkingen skjedde litt før klokken 22.00 torsdag kveld. Ifølge Bergens Tidende kom den siktede til leiligheten for å hente ting. Like etter hendelsen rykket politiet ut og omringet leiligheten og sperret av et kvartal. Politiet rykket inn i huset med skjold og batonger og pårep mannen.

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday