RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hardt skadd da stillas kollapset

Foto: Jan-Olav Ingvaldsen (Avisa Nordland)
Sist oppdatert:
Sea King måtte snu på grunn av dårlig vær.

Politiet i Salten fikk melding om ulykken klokka 08.37 fredag morgen, forteller Jan Lekang hos politiet i Bodø til Avisa Nordland.

Han sier at en mann i 20-årene holdt på med bordkledning av en bygning i fjellandsbyen i Daja da stillaset han sto på ramlet sammen.

Vanskelige værforhold

- Både Sea King og ambulanse er på tur til stedet. Mannen vil bli fraktet til Nordlandssykehuset i Bodø, sa Lekang til an.no like etter klokka ni.

Men vanskelige værforhold satte kjepper i hjulene for redningsarbeidet.

- Sea Kingen klarte ikke å lande på skadestedet på grunn av dårlig vær. Den skadde mannen blir kjørt i ambulanse til lege på Fauske for nærmere undersøkelser der. Så langt har vi fått tilbakemelding om at han er hardt skadd, og trolig blir han fraktet videre til Nordlandssykehuset i Bodø. Mannen er hardt skadd, sier Lekang til an.no klokka 10.10.

Arbeidstilsynet varslet

Politiet opplyser at det foreløpig ikke er avklart hvor langt over bakken mannen befant seg da stillaset raste sammen. Trolig kan mye vind i området ha vært en medvirkende årsak til at stillaset brøt sammen i morgentimene fredag.

- Vår patrulje er på tur til stedet for å undersøke saken nærmere og avhøre vitner, sier Lekang.

Arbeidstilsynet er varslet om ulykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere