RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide-rådgiver ny kommunikasjonssjef i Helsingforskomiteen


KrF-leder Knut Arild Hareides rådgiver Emil André Erstad (t.v.) begynner over nyttår i ny jobb som kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KrF-leder Knut Arild Hareides rådgiver Emil André Erstad (t.v.) begynner over nyttår i ny jobb som kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
KrF-leder Knut Arild Hareides rådgiver Emil André Erstad er ansatt i jobben som ny kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité. Han starter over nyttår.

– I en tid hvor populismen er på fremmarsj i mange land og hvor grunnleggende institusjoner som demokrati og menneskerettigheter utfordres, kan jeg ikke tenke meg noe viktigere og mer inspirerende enn å jobbe med å forsvare menneskerettighetene sammen med dem som står i frontlinjen, sier Erstad.

27-åringen har tidligere vært leder for KrFU og internasjonal rådgiver i Tankesmien Agenda.

Som Hareides nære rådgiver på Stortinget var Erstad tungt involvert i KrFs retningsvalg i høst. Hareide tapte som kjent den interne kampen, og partilederen har varslet at han vil gå av hvis KrF kommer til enighet med regjeringspartiene om en flertallsregjering.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere