RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide vil ikke kline med Foss

Sist oppdatert:
KrFs miljøvernminister Knut Arild Hareide uttaler seg friskt om klining med menn, analsex og promping.

Hareide er ikke i tvil om hvem han helst ville kline med, hvis valget stod mellom Høyres finansminister Per-Kristian Foss og leder i Unge Høyre, Torbjørn Røe Isaksen.

- Jeg må nok svare Torbjørn Røe Isaksen. Stikkordet er alder, sier Hareide til Natt & Dag.

I et lengre intervju i utelivsbransjens gratisavis blir Hareide gratulert med at han er blitt litt av et homo-ikon.

- Takk! Det er jeg ganske stolt av. De er jo kjent for å kle seg godt, sier miljøvernministeren.

Analsex
KrFs nestleder har tidligere slått tilbake rykter om at han skal være homofil. Men han ble likevel kåret til Norges mest sexy man av «Homsepatruljen» på TV3 i fjor.

Han er ikke redd for å svare på frekke spørsmål om temaet.

- Intervjuet er gjort i en uhøytidelig og humoristisk tone. Jeg tror de som leser det synes det er morsomt, sier Åshild Mathisen, politisk rådgiver i Miljøverndepartementet, til TV 2 Nettavisen.

Når Natt & Dag vil vite hva regjeringen synes om analsex - om det er noe den bifaller med brun applaus - svarer fra KrF-statsråden.

- Det har jeg faktisk veldig lyst til å svare på, men det er helt klart helseministerens bord og han kommer til å være paddesur hvis jeg blander meg borti hans saker.

Liten fis
Promping blir tatt bredt opp med statsråden. Hareide er usikker på om promping er miljøskadelig, og sier at han promper lite selv.

- Jeg har veldig god kontroll. Jeg har ingen problemer med å holde tilbake en promp i sosiale sammenhenger. Full kontroll, røper KrFs miljøvernminister.

Han kan ikke huske sist han slapp en skikkelig promp.

Signerte bilder
Knut Arild Hareide får stadig frierbrev, og sender som den eneste statsråden ut signerte bilder av seg selv til sine beundrere.

Han anslår overfor Natt & Dag at han til nå har sendt ut rundt 300 signerte bilder av seg selv.

Hvis KrF blir kastet ut av regjeringskontorene etter valget, og de rødgrønne rykker inn, tipper Hareide på Aps Anniken Huitfeldt blir ny miljøvernminister.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere