Gå til sidens hovedinnhold

Hårfint unna jobb!

Det går mot jobb for langhårede Vegar Moen (27) - og muligens flytter han fra Toten!

(iOslo.no) Etter at iOslo.no skrev at Moen hadde fått beskjed av et vikarbyrå om å klippe håret for å få jobb, er det kommet flere henvendelser om jobb til 27-åringen fra Raufoss. Transportfirmaet TBL i Oslo, Toten transport, WorkShop Bemanning & Kompetanse as og datafirmaet D-Link har alle tatt kontakt angående ledige stillinger.

Les også: Ville du ansatt denne mannen?

Kanskje Oslo?
- Jeg kan med 110 prosent sikkerhet si at han har jobb om han kan kjøre bil og kommer seg på jobb når han skal, sier Lars M. Johansen i TBL-transport.

Han har akutt behov for to sjåfører til kjøring i Oslo-området. Han håper å få tatt en prat med Moen - og det kjapt.

- Om vedkommende har langt hår, kort hår eller ring i nesa spiller ingen rolle. Bare de behersker norsk og er flinke til å kjøre bil, holder det, sier Johansen.

Og Moen kan røpe at han er meget interessert i å bli kollega med Johansen.

- Ja, den jobben ser veldig interessant ut. Det er en gammel drøm å bo i Oslo. Det er bare halvannen time fra Raufoss også, sier 27-åringen.

Radiokjendis
Dermed kan det gå mot både jobb og nytt hjemsted for Moen, som kontaktet iOslo.no etter å ha fått beskjed om at det ikke ville bli noe jobb på ham, om han ikke klippet håret.

Flere har sendt støttemeldinger til 27-åringen i dag, og NRK P1 har også intervjuet også Moen om håret og jobbmulighetene.

- Folk spør på spøk om jeg har tenkt å bli kjendis nå. Nå vet i alle fall hele Raufoss om dette her. Ting sprer seg fort på et lite sted, sier han.

- Tror du det ordner seg nå?

- Ja, jeg tror fort det kan gjøre det. Det er artig å se at det finnes folk som ikke bryr seg om hvorvidt man har langt hår eller ikke, sier Moen.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot