RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hasardiøs ferd på E6

Sist oppdatert:
Bare flaks hindret trolig en alvorlig ulykke da en bil kjørte mot kjøreretningen på E6 på Romerike natt til torsdag.

Den 31 år gamle sjåføren satte kursen sørover E6 på Romerike ved 01-tiden natt til torsdag. Problemet var bare at han kjørte i feil kjøreretning.

- Vi fikk meldinger fra trafikanter som møtte bilen som var på vei sørover. Heldigvis hadde vi en patrulje i nærheten. Vi fikk raskt stanset trafikken mellom Kløfta og Jessheim syd, forteller operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Bare fem minutter etter den første meldingen til politiet om den hasardiøse ferden, ble mannen stanset og pågrepet. 31-åringen bosatt i Eidsvoll mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand.

- Vi priser oss lykkelig over at vi var så nære. Om han hadde fått fortsette, ville han før eller senere skapt en ulykke, mener operasjonslederen.

Påsken for tre år siden mistet tre personer livet etter at en kvinne kjørte mot kjøreretningen på E6 og kolliderte ved Kløfta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere