RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haugli vil arrestere politikere

– Vi skal arrestere politikerne som aldri slutter å bryte det de lover. Det sier Willy Haugli (76), tidligere politimester, nå Seniorsakens talerør i nord.

– De etablerte partiene mangler troverdighet. Nå snakker man igjen om de eldres rettigheter med den største selvfølgelighet. Nå er det på tide å arrestere politikerne for måten de behandler landets voksne befolkning, sier eks-politimesteren til Nordlys.

I ett år har han vært medlem i foreningens konstituerte råd. I dag fyller Seniorsaken Norge ett år, og om ti dager reiser Haugli til Oslo for å være med på historiens første generalforsamling.

For de svake

- Mediene har gitt innrykk av at vi er til for de rike og vellykkede, som bare er ute etter å grafse til oss enda mer. Det er jo bare vrøvl. Vi som er ressurssterke med god råd, formue og familie rundt oss trenger ikke hjelpen mest.

- Seniorsaken skal jobbe for de som trenger hjelp i kampen mot byråkrati og som opplever regelrette brudd på elementære menneskerettigheter. Alt dette som følge av politiske løftebrudd, sier han til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere