RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Havnet midt i skytedrama

Sist oppdatert:
En tilfeldig kvinne havnet i kryssilden under et mulig gjengopprør i Oslo lørdag kveld.

Kl. 22.23 lørdag fikk politiet melding om skyting ved Shell-stasjonen på Karihaugen i Oslo.

Gjengopprør
- En person skjøt ut fra takluka på en mørk BMW mot en Toyota Hiace mens begge bilene var i fart. Så kjørte bilene av gårde i stor hastighet, forteller operasjonsleder Stig Tonsjø ved Oslo politidistrikt til TV2 Nettavisen.

Politiet sier at det kan ha dreid seg om et gjenoppgjør, men at det er for tidlig å vite sikkert ennå. Det kan ha blitt skutt fra Toyotaen også, ettersom politiet har funnet kuler av forskjellig kaliber.

20 minutter etter skytingen ved Shell fikk en tilfeldig kvinnelig bilist i 50-årene en kule inn gjennom bakruta, slik at den ble pulverisert. Hun kom ikke til skade, men fikk sjokk. Politiet har avhørt kvinnen.

Toyotaen ble funnet utbrent ved Bryggeriveien i Gjelleråsen nær Ringnes bryggeri etter at politiet ble varslet om en brennende bil rundt 23.00. Denne bilen var meldt stjålet i Oslo.

Funn
Politiet har funnet patronhylser ved Karihaugen. I kvinnens bil er det også funnet et prosjektil som vil bli sammenholdt med funnene i Karihaugveien.

- En uskyldig tredjepart var nær ved å bli truffet, og vi ser selvsagt alvorlig på dette, sier Tornes.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett hendelsen eller lagt merke til bilene. Den ene var en mørk BWM, trolig en M3 eller M5. Den andre bilen var en Toyota Hiace, varebil, mest sannsynlig grå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere