RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heis falt seks meter – full alarm

Sist oppdatert:
Ingen kom til skade da en heis falt nesten seks meter på Vestkanten kjøpesenter.

Ved første antagelse trodde personell på kjøpesenteret at heisen hadde falt helt ned i bakken. Flere av Bergens ambulanser var på full uttrykning og luftambulansen var også på vei. Det var før det var klart hvordan situasjonen faktisk var.

Uhellet ble varslet til politiet kl. 1846.

Det var tre personer i heisen, to voksne og ett barn. Heisen falt, angivelig mellom femte og sjette etasje, men det tekniske systemet fungerte som i henhold til foreskriftene. Bremsene slo ut og heisen stoppet ved utgange til 4. etasje.

– Det var et vanvittig høyt smell, det kunne nesten høres over hele senteret, forteller en ansatt ved EliteFoto, som ligger vegg i vegg med heisen der en kabel røk.

Ble tatt hånd om av lege

De tre personene ble tatt ut av heisen uten dramatikk av to vektere og ett driftpersonell. De ble rutinemessig tatt hånd om av lege ved legekontoret på kjøpesenteret. De var skrevet ut fra legekontoret i løpet av en 45 minutters tid, fra ulykken ble meldt til politiet.

Heisen er nå ute av drift.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere