RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helene Rask opererer puppene

HELENE RASK - her fra gatebiltreffet på Rudskogen i 2006.
HELENE RASK - her fra gatebiltreffet på Rudskogen i 2006. Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Glamourmodellmammaen har store smerter.

(SIDE2): Helene Rask (28) har alltid vært åpen rundt risikoene rundt det å ha silikonpupper. Nå har hun åpenbart fått nok av alle smertene og skal bli operert.

På bloggen sin skriver hun litt om alle gjøremålene hun må ta tak i nå som ferien er over. Og brystoperasjon står høyt på lista.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Bestille time til brystoperasjon, fikk beskjed før jul om at det ene brystet jeg har hatt mye smerter i må fikses på. Det er en mulig kapsling men han så med det samme at protesen hadde flyttet seg og derfor ga et større press på brystmuskelene enn normalt.

- Er ikke begeistret over å måtte gjøre dette nå men han anbefalte og få det overstått så det er bare å hoppe i det, skriver Nesodden-jenta på bloggen sin.

Forandre image

For drøyt to år siden reduserte hun puppene fra 650 gram silikon i hver pupp til halvparten.

Den gangen sa Rask at det ikke var av helsemessige årsaker men fordi hun var lei av de. Hun ønsket å satse mer på musikk og modellbyrået, framfor å stå foran kamera. Å redusere brystene var en naturlig del av det mente hun.

Helene Rask er nå aktuell på TvNorge med dokudramaet «Glamourjentene». Der følger tvkameraene Helene og modellene i hennes byrå, Rask Models.

Ny kjæreste

Glamourmodellmammaen kapret i høst kjekkasen Øyvind Olsen (26) fra fjorårets Robinsonekspedisjon og de to feiret nyttår sammen på fjellet.

Feiret nyttår med kjæresten

Het flørt med Helene Rask

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere