RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helikoptersøk etter 69-åring

Sist oppdatert:
Politiet, mannskaper fra Røde Kors og et politihelikopter søker etter en 69 år gammel mann som har forsvunnet fra Lørenskog.

Mannen forsvant tirsdag etter at han og kona hadde vært på en adresse i Richard Nordraaksvei på Fjellhamar i Lørenskog kommune. De to dro derfra ved 12.30-tiden.

- De to tok forskjellige vei hjem fordi kona hadde noen ærend. Hun meldte ham savnet klokken 18.20, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

De to skulle hjem til Skåreråsen da han forsvant. Fra Richard Nordraaksvei til Skåreråsen er det mellom en og halvannen kilometer.

I området mannen forsvant er det ulent terreng.

I natt lette politihelikopter etter ham med varmesøkende kamera, uten hell.

- Vi har fått en peiling fra en mobiloperatør som indikerer at mannen befinner seg i området, eller i alle fall mobilen hans, sier Jahr til TV 2 Nettavisen.

Hunder deltar i søket

- I området mellom der de var og hjemmet deres, ligger blant annet Riksvei 159, pluss en del bebyggelse. Det er også en del utmark. Mannen er glad i å gå tur, men det er som sagt en del ulent terreng i området. Mange av de som har lett i natt, har slitt litt i terrenget, sier Jahr.

Mannskaper fra både politi og Røde Kors deltar i søket, samt redningshunder og politihelikopter.

TV 2 Nettavisen kommer med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere