Gå til sidens hovedinnhold

Hells Angels vokser i Norge

I helgen fikk Hells Angels sin sjuende fullverdige avdeling i Norge.

Motorsykkelklubben Hells Angels, som Kripos omtaler som et internasjonalt kriminelt nettverk, vokser i Norge. I helgen ble den tidligere klubben Norsmen i Øvre Eiker tatt opp som den sjuende fullverdige HA-avdelingen, skriver Aftenposten.no.

- Jeg kan bekrefte at vi nå er fullverdige medlemmer, sier talsmann i Hells Angels Drammen, Øyvind Engen til Drammens Tidende.

Nyheten om Hells Angels nyvunne posisjon i Buskerud, vekker ingen glede på rådhuset i Drammen.

-Vi trodde faktisk at dette ville skje for et halvt år siden. Slik sett er dette ikke overraskende. Men som vi gjentatte ganger har sagt, dette er et nettverk, miljø og valg vi ikke vil ha. Og det skjer bare ti år etter Bandidos-bomben i Drammen, sier ordfører i Øvre Eiker, Anders B. Werp (H), til Drammens Tidende.

Hells Angels ble etablert i Trondheim i 1992. De har også avdelinger i Stavanger, Oslo, Skien, Hamar, Tromsø og nå altså Drammen. Ifølge Aftenposten.no har Hells Angels nå 80-90 fullverdige medlemmer fordelt på disse klubbene. I tillegg har de et stort antall supportere. Andre mc-gjenger som ekspanderer er Outlaws, Bandidos og Coffin Cheaters.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene