RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helse Bergen kutter - ledere er i Nice

Sist oppdatert:
Mens de ansatte i Helse Bergen merker kostnadskuttene på kroppen, tilbringer sikkerhetsavdelingen åtte dager i Nice.

Fire ledere i sikkerhetsavdelingen i Helse Bergen la i går ut på den åtte dager lange turen til den franske rivieraen. Vanligvis hadde ingen brydd seg, men når Helse Bergen har fått pålegg om å spare 132 millioner kroner, skaper det sinne hos de ansatte.

- Det var veldig rart, særlig i lys av at lederne i denne avdelingen var på en lengre samling på Geilo for bare noen uker siden, sier foretakstillitsvalgt Mabel Wiik, til Bergensavisen. Hun mener at det er et svært dårlig signal å sende når flere risikerer å miste jobbene sine i den stramme innsparingsprosessen.

Sikkerhetssjef Arvid Eik sier til avisen at det er et godt faglig opplegg på turen og at den er billigere enn et tilsvarende opplegg i Norge. I tillegg var reisen bestilt før kuttene kom i Helse Bergen for tre uker siden, og at det derfor ikke var mulig å få igjen de 25.000 kronene som er lagt ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere