RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kjetil Mæland/TV 2 Nettavisen

Helt tause om Tone-saken

Sist oppdatert:
HAMAR (TV 2 Nettavisen): Politiet fjerner sperringene i havna der den døde kvinnen ble funnet torsdag, men ønsker foreløpig ikke å si om det er knyttet noe kriminelt til dødsfallet.

Klokken 15 i dag vil politiet trolig fortelle hvem den døde kvinnen er. Mest sannsynlig er det den savnede Tone Engelund som torsdag formiddag ble funnet ved Skibladner-brygga i Hamar sentrum.

Det andre sentrale spørsmålet er om politiet kan si noe om hva som forårsaket kvinnens død.

Politiet la fredag formiddag lokk på saken. Stasjonssjef Frode Børessen har selv gått ut i NRK Hedmark og ANB med noe informasjon om at politiet fremdeles er interessert i informasjon fra personer som var rundt Docile og parken mot havna natt til søndag.

Samtidig er det klart at politiet nå er ferdige med de tekniske undersøkelsene rundt funnstedet. Ved 12.30-tiden fredag ble sperringene på stedet fjernet. Det betyr at politiet ikke forventer å finne noe mer av verdi på og rundt funnstedet. Det kan også bety at politiet er i ferd med å avslutte etterforskningen i saken.

Den eneste sikre informasjonen som har kommet fra politihuset i Hamar fredag, er at politiet venter på den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt i Oslo. Det ble torsdag sagt at kvinnens identitet vil bli offentliggjort i en pressemelding. Nå tyder mye på at all informasjon vil komme på en pressekonferanse klokken 15.

TV 2 Nettavisen følger pressekonferansen kl. 15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere