RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Heltedåd i Vestfold

Sist oppdatert:
Naboen gikk inn i det brennende huset to ganger, og fikk reddet ut en kvinne i 40-årene.

Natt til søndag brøt det ut brann i et bolighus i Åsgårdstrand. Naboer hørte brannalarmen, og varslet en annen som bor like i nærheten.

Denne mannen gikk først inn i huset en gang, og fikk slokket deler av brannen. Etter å ha klart å komme seg ut fra flammene, sprang han rundt huset, opp på en terrasse og gikk inn på nytt. Inne i huset hadde han nemlig hørt lyder som tydet på at noen befant seg i en annen del av bygningen.

Etter kort tid kom han på nytt ut av huset, denne gangen bærende på en kvinne i slutten av 40-årene.

- Her er det snakk om en stor helt. Han fikk berget kvinnen ut helt ved egen hjelp. Også det at han trosset flammene to ganger gjør dette spesielt, sier operasjonsleder Åge Haakonsen ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Kvinnen ble først fraktet til sykehus i Oslo, men brannskadene hun har pådratt seg er såpass kritiske at hun søndag morgen ble flydd til brannskadeavdelingen på Haukeland sykehus i Bergen. Sykehuset kunne melde klokken15.30 søndag ettermiddag at tilstanden til kvinnen var alvorlig, men stabil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere