RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hemsedal lokket ungdommene

Sist oppdatert:
Turistnæringen i Hemsedal har lenge drevet aggressiv markedsføring mot tenåringer.

Ingen i Hemsedal bør være overrasket over at det kryr av ungdom fra 16-19 år i alpinbygda. I flere år har det vært drevet en aggressiv markedsføring mot ungdom, skriver VG.

I 2004 var Øystein Sundelin (20) revysjef på Nordstrand skole. Da var Hemsedal Booking svært interessert i å markedsføre seg.

- De tok kontakt for å få inn reklame i revyheftene våre, og ønsket også å ha stands på skolen for å reklamere for skiferie i Hemsedal i påsken det året. Det siste sa imidlertid skolen nei til, forteller Sundelin til VG.

Sundelin var i Hemsedal i jule- og nyttårshelgen. Han og de andre i kameratgjengen – alle 20 år – sier de var de eldste de traff der oppe. Ifølge guttene driver Hemsedal også reklame i skolekalendre som deles ut på de videregående skolene i Oslo.

Styreleder i Hemsedal Booking, Trond Østby, erkjenner at man har drevet markedsføring mot ungdom, men mener dette har skjedd i beskjeden grad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere