RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Utrop/Scanpix)

Her er Al-i Hagen

Sist oppdatert:
Her er Carl I. Hagens muslimske alterego. Forfatteren av spalten Ali-i Hagen mener at de begge kunne vært gode drosjesjåfører.

Den flerkulturelle avisen Utrop har lansert Ali-i Hagen som avisens drosjekjørende meningsbærer. På avisens bakside vil han hver uke ta opp viktige spørsmål som preger det norske samfunnet.

Forfatter Yousef Abu Afifi sier at Ali-i Hagen er født for å kle av ekstremisme med en god porsjon humor. Afifi mener at Carl I. Hagen og mulla Krekar begge er representanter for hver sin ekstreme fløy.

- De er begge glade i makt, begge leder en, sekt og ingen av dem har spesielt god humor. Disse menneskene bruker folks følelser for å oppnå noe som ikke er bra.

- Problemet med Hagen er at han kommer med poenger og påstander som det er vanskelig å motbevise, og vanskelig å argumentere saklige mot. Men med humor er det lettere å avkle ham, sier Afifi

Humor, eller ikke humor, hovedpersonen selv – Carl I. Hagen - tar iallfall spalten med et smil.

- Jeg synes dette er morsomt, og jeg har stor sans for denne måten å reagere på. Hvis politiske motstandere kan gjøre narr av hverandre med smil om munnen, så er det fint, sier Hagen.

- Man skal ta sine politiske motstandere alvorlig, men man skal også kunne le av hverandre og ikke ta alt så alvorlig, sier Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere