Gå til sidens hovedinnhold

Her er de kuleste julegavene

Hva med en iPod-BH? Eller et hjemmebryggeri?

Julen nærmer seg med stormskritt. Og er du som så mange andre, ligger nok også du etter på julegavefronten. Men ikke fortvil. Nettavisen gir deg her våre ti favorittgaver som er å få kjøpt på nettet.

Vi presenterer her den ultimate julegave for praktikeren i huset. Dette er den største multifunksjonelle kniven i verden, med hele 87 verktøy og 112 funksjoner. Ta en titt på Wengers Swiss Army Knife her.

Kjenner du noen som sliter med dårlig selvtillit? Da er nok dette den ultimate gaven. Denne dype tallerkenen spesialdesignet for frokostblandinger gir din gode venn en god oppmuntring hver morgen. Så får du en venn med bedre selvbilde.

Vi er nok mange som irriterer oss over at iPoden ikke ligger komfortabelt nok i lommen under joggeturer. Men det finnes også en løsning på dette. For den kvinnelige delen av befolkningen er nok sports-BH-en med spesialdesignet lomme for iPod tingen.

Glad i foto, men gidder ikke å styre med fremkallingen? Kjøp en digital fotoramme, da vel!

Alle har kamerater som gleder seg høyt over det motsatte kjønn. Eller rettere sagt, alle har vel kamerater som liker kvinnebryster. Samtidig bør de alle vaske seg godt i dusjen for å komme i nærheten av det de ønsker. Slå to fluer i en smekk med, hold deg fast, dusjpuppene.

Den dekorative typen? Dopapir med julemønster. Men pass deg. Det er ikke sikkert denne vil falle i smak hos alle.

Julen er en hellig tid, det er jo klart. Samtidig er frokosten det viktigste måltidet om dagen, men det kan også være mirakuløst. Bare press denne inn i brødet om morgenen, og sleng brødskiven i toastmaskinen, så har du det hellige brødet du alltid har lengtet etter.

Hvem har sagt at TV-en må være flat? Alexander Lervik mener dette er en stor klisje, og har designet TV-stolen.

Kjenner du noen som bare drikker og drikker øl uten noen gang å få nok? Nei, da er det nok på tide at vedkommende begynner å brygge ølet selv. Sjekk ut ulike former for hjemmebryggerier her.

I disse miljøtider må nok dette være den ultimate julegaven. Nå kan du være miljøbevisst også på skogsturer og andre reiser. Alt som trengs er litt sollys, så generer denne sekken med solcellepanel den strømmen du trenger til mobiltelefonen, iPoden eller digitalkameraet.

Ellers bør du nok slå til på denne fantasiske lampen så snart den kommer i salg. Kanskje en idé til neste jul?

Lykke til med shoppingen.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg