RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Politiet og privat)

Her er eksamensbabyen!

Sist oppdatert:
Politistudenten Heidi Mikalsen (23) tok eksamen mens fødselen var i gang. Søndag ble babyen født!

- Nå er lille Mariell kommet til verden, i natt kl. 00.07. 51 cm lang og 3422 gram. Alt står bra til, skriver Heidi i en tekstmelding fra sykehuset til Nettavisen.

Hennes noe uvanlige eksamen på fredag gikk ikke upåaktet hen. Til tross for at fødselen var i gang klarte politistudenten å gjennomføre en fem timers eksamen.

- Veldig stas

Heidi sier til Nettavisen at det er veldig stort å bli mamma for første gang.

- Veldig stas. Kan ikke fatte at hun er min. Vi er utrolig stolte foreldre begge to, sier 23-åringen.

Allerede torsdag kveld begynte riene, og klokken 04 fredag morgen dro politistudenten og hennes mann til fødeavdelingen ved Stavanger Universitetssykehus.

Heidi hadde da rier hvert femte minutt, og en centimeters åpning. Hun fikk tilbud om å overnatte på sykehuset, men ville heller dra hjem for å ta årets siste eksamen ved Politihøyskolen.

Hun fikk klar beskjed om at hun måtte komme tilbake til sykehuset om riene tiltok. Det gjorde de ikke, og klokken 09 fredag morgen troppet Heidi opp på politihuset i Stavanger for å ta eksamen.

- Det var jo litt spesielt, men når jeg kom inn til eksamen så roet det seg veldig. Det var bare svake rier, fortalte 23-åringen til Nettavisen fredag.

- Skal nok få høre det
23-åringen er nå ferdig med sitt første, av i alt tre år, på Politihøyskolen i Oslo. Men allerede i august begynner hun sitt praksisår ved Stavanger politistasjon.

Årets eksamen kommer hun aldri til å glemme:

- Hun skal nok få høre det. Hun ble kjent lenge før hun ble født, sier Heidi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere