RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
David Toska.
David Toska. (Foto: Politiet)

Her er nye Toska

Sist oppdatert:
Politiet har publisert et nytt bilde av David Toska i håp om å få flere tips om en av de antatte hovedmennene bak dødsranet i Stavanger.

Sist uke ble David Aleksander Toskas 29 år gamle kjæreste varetektsfengslet for medvirkning til ranet.

Politiet i Stavanger mener å kunne bevise at kjæresten, som Toska har et barn sammen med, blant annet leide en leilighet i Smeaheia i Sandnes som ble brukt av ranerne før ranet.

Politiet lenge knyttet ransmannen Toska til Stavanger-ranet, men mannen er som sunket i jorden. Nå har politiet fått tak i nye bilder av den ranssiktede.

- I kjølvannet av etterforskingen i Smeaheia er det beslaglagt et bilde av den etterlyste David Aleksander Toska. Personen fremstår forskjellig fra det bilde som er tideligere offentliggjort i forbindelse med etterlysningen. Hensikten med å offentliggjøre dette bilde er å få inn opplysninger fra personer som måtte ha observert han, skriver politiet i en pressemelding

David Toska er den mest sentrale av de antatte ranerne som ennå er på frifot. Han har blitt knyttet til flere av de som er siktet i saken, blant andre den tidligere EM-mesteren i kickboksing, Erling Havnå.

I tillegg til Toska, er Ridvan Halimi og Jusuf Hani også etterlyst for ranet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere