Gå til sidens hovedinnhold

Her er Øystein Stray Spetalens pop-datter

Sophie Stray har i årevis vist talent for musikk. Nå satser hun på en musikkariere.

Finansmannen Øystein Stray Spetalen (56) er langt fra den eneste i hjemmet på Frogner som forfølger egen karriere. I mange år har kona Charlotte Spetalen (44) vært en habil kunstfotograf.

Les egen sak: Charlotte Spetalen får foto-anerkjennelse

Musikkvideo

Nå satser datteren Sophie Stray (15) på popkarrieren og har sluppet låta «Over Me» på Spotify. Låta med musikkvideo ligger også ute på Vimeo og YouTube. Du kan se den nederst i denne saken.

- Hun har fått platekontrakt med Sony Music. Dette er noe Sophie jobber med ved siden av skolen og planen er å komme med flere sanger og album. Hun er jo ung men har alltid ville drive med musikk, så får vi se hva fremtiden bringer, sier Charlotte Spetalen til Nettavisen.

- Det er selvfølgelig alltid skummelt å vise seg frem på en arena, være seg idrett, kunst, kultur eller politikk, der man står alene og blir evaluert. Man kan velge det trygge og gå i gruppe eller man kan velge å tørre, og å satse - uansett hvilken arena det måtte være, sier sa hun til KK.

15-åringen har i årevis vist talent for musikk. I over et år har hun jobbet med Sony Music.

- Planen er å ta forsiktige steg, sørge for at musikk skal forbli gøy, og ikke nedprioritere skolegangen, sier Leif Ribe, A&R Director i Sony Music, til KK, men legger ikke skjul på at Sony har store planer for Sophie Stray.

Barnetalent

- En stor stemme og mye personlighet. Vi har nå jobbet med Sophie i over et år i studio og gleder oss veldig til å vise frem det hun har jobbet med, sier han. Ribe sier at Sophie er svært selvbevisst på hva hun vil i musikken og er sterkt involvert i prosessen.

- I starten vil nok fokuset ligge på å presentere dette for et norsk publikum, men absolutt med ambisjoner om å nå ut lenger på sikt, sier han til ukebladet.

Sophie Stray har i flere år vist fram sitt talent, blant annet gjennom sin Instagram-profil som har 7020 følgere. Der har hun i flere år lagt ut videosnuter som viser at hun har talent for musikk. Nedenfor kan du se et innlegget fra 2016 hvor den da 13 år gamle jenta viste at hun kan synge.

Reklame

Slik får du godt internett på hytta

Kommentarer til denne saken