*Nettavisen* Nyheter.

Her er skandale-vaskeren

Rengjøringsbyrå nekter for at mannen ble sendt fra dem.

11.09.08 13:36

(iBergen.no) Onsdag denne uken skrev iBergen.no om rengjøreren som la vekk mopp og skurefille og brukte brannslangen da han skulle rengjøre en leilighet i Prestestien Borettslag i Åsane.

Svært uvanlig
- Vi holder på å undersøke denne saken nå. Det som er helt sikkert er at dette ikke har blitt gjort i vår regi. Det kan være en som bare har lånt seg en bukse som tilfeldigvis hadde vår logo på, sier Tor Eirik Iversen, daglig leder i RsV Holding til iBergen.no.

Ifølge Iversen er det også svært uvanlig at oppdrag som dette gjøres i helgen, rengjøreren med brannslangen holdt ifølge vaktmester i Prestestien Borettslag, Robert Moss, på søndag 10. august.

- Det er veldig sjelden at vi gjør denne typen oppdrag i helgene. Dersom noen skulle leid oss inn for å gjøre denne jobben på en søndag måtte de betalt 100 prosent overtid. Hvis det ikke er krise så venter folk til mandag, forteller han og legger til:

- Det kan selvfølgelig være en tidligere ansatt her som har unnlatt å levere inn arbeidstøy eller lignende. Vi har hatt stor gjennomtrekk av arbeidstakere den siste siden. Det som er 110 prosent sikkert er at dette ikke er et oppdrag som har gått gjennom oss, forteller han.

To ukers arbeid
Vaktmesteren i Prestestien Borettslag opplyser til iBergen.no torsdag at de foreløpig ikke vet hvor mye skadene vil komme til å koste, ei heller hva forsikringsselskapet vil gjøre med saken.

Rune Bjørsvik hos Byggmester Rønnestad & Bjørsvik regner med å bruke lang tid på renoveringsarbeidet.

- Det er tre leiligheter totalt som skal tas. Én er ferdig, mens i de to andre må gulvet skiftes. Vegger må skiftes i tillegg til at det skal males etterpå så vi vil nok holde på i drøyt to uker, sier Bjørsvik til iBergen.no.

Han vil heller ikke anslå hvor mye skadene kommer til å koste.

- Nei, det er vanskelig å se, det kan bli 50.000 og det kan bli 100.000 kroner. Det er vanskelig å si nå, understreker han.

Kvalitetssikret
Styreleder i Prestestien 10, Roald Nagel Larssen, sier til iBergen.no at styret ikke har noe med bestilling av rengjøreren.

- Det er dødsboet som har bestilt rengjørerne. Skulle vi som styre ha gjort det ville vi nok vi ha kvalitetssikret dette på en annen måte, understreker han.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag