RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er tabberanerne

Sist oppdatert:
Politiet jakter mandag på de to ranerne som forsøkte å rane en pengetransport på Bryn-senteret. Her er de i mislykket aksjon.

Politiet fikk melding om ransforsøket ved 09.30-tiden mandag formiddag. Et vitne så da to bevæpnede ranere bryte seg gjennom en bakdør til Brynsenteret.

Inne i senteret var vektere fra Securitas i ferd med å fylle en minibank med penger.

Stakk i en Volvo
Bildene viser at mennene kom seg igjennom døra, men avbrøt ranet fordi de ble oppdaget. Sekunder senere flyktet de ut døra igjen og kjørte fra stedet i en burgunder Volvo sedan.

Politiet satte mandag formiddag inn politihelikopter og store politistyrker i jaktet på ranerne. Nå ber de publikum om hjelp: Volvoen hadde registreringsnummer TV 64670. Den ble sist sett i Harry Fetts vei. Vitner så bilen krasje inn i en betongkloss da den forlot senteret. Bilen er derfor trolig synlig skadet bak.

Politiet ber om tips
Ranerne forsvant fra stedet i den samme bilen uten å få med seg penger. Bilen ble sist sett kjørende i Harry Fetts vei, og er trolig skadet bak

Politiet ber om at alle som har opplysninger som kan settes i forbindelse med ranet, og observasjoner av personer eller biler i området i det aktuelle tidsrom, ringer ransavsnittet på 22 66 48 00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere