*Nettavisen* Nyheter.

Her er tabberanerne

Politiet jakter mandag på de to ranerne som forsøkte å rane en pengetransport på Bryn-senteret. Her er de i mislykket aksjon.

19.12.05 14:57

Politiet fikk melding om ransforsøket ved 09.30-tiden mandag formiddag. Et vitne så da to bevæpnede ranere bryte seg gjennom en bakdør til Brynsenteret.

Inne i senteret var vektere fra Securitas i ferd med å fylle en minibank med penger.

Stakk i en Volvo
Bildene viser at mennene kom seg igjennom døra, men avbrøt ranet fordi de ble oppdaget. Sekunder senere flyktet de ut døra igjen og kjørte fra stedet i en burgunder Volvo sedan.

Politiet satte mandag formiddag inn politihelikopter og store politistyrker i jaktet på ranerne. Nå ber de publikum om hjelp: Volvoen hadde registreringsnummer TV 64670. Den ble sist sett i Harry Fetts vei. Vitner så bilen krasje inn i en betongkloss da den forlot senteret. Bilen er derfor trolig synlig skadet bak.

Politiet ber om tips
Ranerne forsvant fra stedet i den samme bilen uten å få med seg penger. Bilen ble sist sett kjørende i Harry Fetts vei, og er trolig skadet bak

Politiet ber om at alle som har opplysninger som kan settes i forbindelse med ranet, og observasjoner av personer eller biler i området i det aktuelle tidsrom, ringer ransavsnittet på 22 66 48 00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag