RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2 Nettavisen

Her er vinneren av juli-tipset

Sist oppdatert:
Til tross for at det var sommer, sol og ferie, fikk TV 2 Nettavisen inn mange gode tips i juli. Se hvem som vant og hvordan du kan vinne i august.

TV 2 Nettavisen har nok en gang kåret månedens beste tips. Til tross for sommerferie fikk vi inn en rekke knallgode tips i somervarmen.

Juli-vinneren
Tipsmengden var stor, vi ble tipset om alt fra trafikkulykker, til større hendelsesnyheter og politiske saker. Månedens tips går til personen som tipset oss om brannen i Trondheim.

Da det begynte å brenne den 29. juli 2004, var det den fjerde store brannen i den gamle trehusbebyggelsen i Trondheim på to år. De tekniske analysene av stedet er fortsatt ikke avsluttet, men mye tyder på at brannen kan ha vært påsatt.

Takket være tipserens effektivitet hadde TV 2 Nettavisen saken ute kun 15 minutter etter at brannen oppstod. Slike tips vil vi ha flere av!

En annen tipser bidro også stort i denne saken, og forsynte oss blant annet med bilder og øyevitne-observasjoner.

Juli-vinneren får en Sony Ericsson Z600 mobiltelefon til en verdi av 3000 kroner. Denne telefonen er en liten men avansert klapptelefon. Telefonen har blant annet Blåtann og infrarødt for trådløs kommunikasjon, gprs, mms, Java, triband, polyfonisk lyd, avansert telefonbok og masse underholdning.

Personen som tipset oss, går i tillegg automatisk videre til trekningen av årets tips, der belønningen er på hele 25.000 kroner.

Flere tips
TV 2 Nettavisen mottar daglig mange nyttige tips, som resulterer i små og store saker.

Den uheldige basehopperen skapte oppstyr da han hoppet fra Oslo Plaza i et årlig arrangement, men på vei ned hektet fallskjermen i en lyktesstolpe. Derfra falt han i bakken, og pådro seg hode- og brystskader.

Mann som gikk amok med et samurai-sverd var også en tips-historie. En 35 år gammel mann påførte en annen mann et 15 centimeter stort kutt i hodet ved å hugge han med et samurai-sverd. Offeret overlevde.

Alle tips som blir brukt blir honorert med inntil fem Flax-lodd, avhengig av sakens størrelse.

Hvis du sender tips til TV 2 Nettavisen kan det være du som vinner neste gang.

Vil du tipse oss?

Det kan du gjøre enten på epost: tips@nettavisen.no

eller på SMS/MMS: NATIPS til 1984

Du kan også ringe oss på telefon: 21 00 60 10

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere