*Nettavisen* Nyheter.

Her er vinneren av månedens tips

Foto: TV 2 Nettavisen

Blant alle tipsene TV 2 Nettavisen fikk i juni kunne bare én få tittelen månedens beste. Se hvem som vant, og hvordan du kan bli den neste heldige vinneren.

06.08.04 14:50

TV 2 Nettavisens tipsordning fører til stadig større utdeling av Flax-lodd.

Juni-vinneren
Månedens tips i juni går imidlertid til de personene som tipset oss om åtte nordmenn som hadde vært med på det mye omtalte sex-cruiset på Kypros.

TV 2 Nettavisen møtte fem av guttene i Ayia Napa på party-øya i slutten av juni, og de kunne fortelle om ville tilstander ombord i skandalebåten. På båten ble kameratgjengen fra Haugesund ufrivillig vitne til konkurranser med oralsex, blotting og rå strippeshow.

Vinneren av juni-tipset vil få en Sony Ericsson T630 mobiltelefon i premie som takk.

I tillegg går vinneren automatisk videre til trekningen av årets tips, med en premie på 25.000 kroner.

Flere gode tips
Gjennom e-post, SMS og MMS-bilder har lesere over hele landet tipset TV 2 Nettavisen om små og store hendelser.

Dette har blant annet gitt saker som at ti år gamle Marte Tveit var funnet i god behold etter 32 timer alene i fjellet - og en dramatisk flytur til Bergen der et Widerøe-fly måtte gjøre vendereis da den ene motoren stoppet.

En av juni-månedens største saker var drapet på Anne Slåtten i Førde. Ved hjelp av et tips fikk TV 2 Nettavisen vite hvor polakkene som kjørte den etterlyste Mercedesen befant seg. Dette var den samme bilen som var observert i full fart fra Førde.

Et av de desidert morsomste tipsene vi fikk i juni resulterte i tidenes morsomste bilannonse. I annonsen forteller selgeren at han vil selge sin Fiat cabriolet, blant annet fordi bilen har fungert som slik en damemagnet at han ikke trenger flere.

Tips-honorar
Alle tips TV 2 Nettavisen bruker, blir honorert med Flax-lodd. Blir du kåret til vinneren av månedens beste tips, kan du vinne en ny mobiltelefon eller en annen teknisk nyvinning.

Månedsvinnere er også med videre i konkurransen om å vinne årets tips, som er 25.000 kroner.

Vil du tipse oss?
Det kan du enten gjøre på epost: tips@nettavisen.no

eller på SMS/MMS: NATIPS til 1984

Du kan også ringe oss på telefon: 21 00 60 10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.