Gå til sidens hovedinnhold

Her får «Charter-Svein» gjennomgå av Brita Møystad

Svein Østvik tar til tårene etter kritikken fra Brita Møystad Engseth.

I TV3s nye realityserie, «Camp kulinaris», skal tretten kjendiser drive en restaurant sammen på Portør i Kragerø. Hver uke velges en restaurantsjef og to som må ut i kokkekamp, og etter åtte uker står en av deltakerne igjen som vinner.

Det tar imidlertid ikke lang tid før uenighetene oppstår. Brita Møystad Engseth og Svein Østvik, også kjent som «Charter-Svein», diskuterer heftig allerede i den første episoden. Møystad Engseth er oppgitt over at Østvik tar for mye plass på kjøkkenet, og kritiserer ham for det.

Østvik sier at han ikke «har det godt inni seg» etter kritikken fra Møystad, og greier ikke å holde tilbake tårene når han etterpå forklarer at han synes det er trist at det å være leken og nysgjerrig blir oppfattet som negativt.

Pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, sier at TV-seerne kan forvente seg mye humor og høy temperatur i Camp kulinaris.

- For noen blir det en veldig bratt læringskurve på kjøkkenet, mens andre irriterer seg over manglende kompetanse. I tillegg til at denne gjengen skal gjennomføre en servering i uken på en ekte restaurant, så skal de også bo sammen i disse ukene. Så da sier det seg selv at det blir litt drama involver, sier Glomlien, og fortsetter:

- Vi skal heller ikke se bort fra uventede vennskap og litt flørting.

Camp kulinaris har premiere på TV3 mandag klokken 19.30.

Kommentarer til denne saken