RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får kronprinsen være med

Foto: Johansen, Erik (SCANPIX)
Sist oppdatert:
På prestisjeliste etter å ha trukket seg fra Giske.

Listen til Verdens økonomiske forum over «Unge ledere 2010» ble offentliggjort torsdag. Den var nesten kjemisk fri for norske ledere.

Folk og arvinger som er inne i varmen til Giske, og hans mye omtalte næringslivsutvalg, var ikke med. Det var imidlertid to kongelige innslag. Den ene har til og med trukket seg fra Giskes utvalg.

Trekker frem Kronprinsen og Kronprinsessen
Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Haakon er nemlig med på listen over «Unge ledere 2010» som Verdens økonomiske forum har lagt frem.

Hvert år nominerer Verdens økonomiske forum mellom 100 og 200 ledere under 40 år på denne listen. For 2010 er det gjort plass til 197 personer fra 72 land. Disse har bakgrunn fra lederstillinger innen næringsliv, frivillige organisasjoner, forskning, politikk og samfunnsliv, kulturliv og media.

Felles for dem er at de spiller en viktig rolle i samfunnet gjennom sin lederfunksjon. Utvelgelsen er gjort av en komité som blir ledet av H.M. Dronning Rania av Jordan og som ellers består av internasjonale medieledere.

Kronprinsen gjenganger
Kronprins Haakon har vært medlem av forumets avdeling for unge ledere siden etableringen i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere