Her finner du restplassene

Det er fortsatt mange ledige og billige turer igjen til himmelske steder i Europa.

15.06.06 09:24

Har du vært litt sent ute med å bestille ferietur, er det ingen grunn til bekymring.

Om du vil til storbyer, har Solfaktor Pluss ledige turer til London og Barcelona med fly og hotell inkludert. Dette selskapet har også flere rimelige plasser igjen til Kreta og Malaga.

Sofaktor Pluss har en god oversikt for å kunne planlegge litt frem i tid, for å se hvor mye ledig på gitte tider og feriesteder.

Under tusen for en uke i juni
Hos Saga Solreiser er det fortsatt en del ledige charterplasser til Hellas, Bulgaria, Tyrkia eller Spania allerede nå i juni. Hvis du er rask kan du få en uke i Bulgaria eller Hellas til 795 kroner per person, med kravet at man reiser to sammen.

Ukesturer med fly og hotell til under tusenlappen er også å finne på AltOmReiser.no. Tidligste avreisedato er fredag 16. juni.

Apollo har ledige charterturer igjen til Kreta, Dubrovnic og til mange øyperler i Hellas. Prisene varierer fra kroner 600 til 4500 for en uke.

DinSide Reise har en generell søkeside hvor du enda kan finne rimelige reiser til ferieparadis i hele Europa. En ukes ferie med fly og hotell på på Zakynthos i Hellas kan du få for 1498 kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Saga Solreiser

GozoReiser

har noen få ledige pakketurer til Malta med direktefly fra Oslo, men her må du være veldig rask, for de forsvinner før du vet ordet av det. Dette byrået har også turer til Dubai.

En ukes opphold i Tunisia kan koste deg omtrent 995 kroner fra Detur, med fly og hotell inkludert. Et annet eksempel er en 14 dagers tur til Antalaya i Tyrkia for 1.695. Med Detur kan du også dra til Montenegro, Kypros, Kreta og Madeira.

Ticket og Restplass har gode søkemotorer for rimelige restplasser på fly. Du kan for eksempel bestille en ukes tur til Kreta eller Rhodos for 395 kroner. Men dette er priser uten hotell.

Bestill online
Vær oppmerksom på at en del av reiseselskapene tilbyr rabatter om du bestiller online. Hos Detur og Saga Solreiser får du 100 kroner i rabatt, mens Apollo trekker fra 50 kroner når du bestiller på Internett.

Prisene og tidene forandrer seg hele tiden, så bestem deg raskt. Sving deg rundt, pakk kofferten og sett deg på fly til badeparadis!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.