RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her hilser dyrenes konge på avkommet

Løvefedrene fikk slippe ut sammen med hele ungeflokken.

Fredag ble løveungene i Kristiansand Dyrepark sluppet ut sammen med løvehannene for første gang. Over en måned har hannene Aragorn og Aslan sakte men sikkert blitt introdusert for de seks løveungene som hunnløvene Sera og Kila fødte i mai og juli.

PASSET PÅ: Løvemødrene Sera og Kila passet på da de seks ungene ble sluppet ut i løvegården sammen med hannløvene.

Litt brøling...
De to siste dagene har hele løveflokken vært sammen innendørs. Fredag slapp hele løveflokken ut i Dyreparken i Kristiansand.

Som du vil se på videoen så er det mye testosteron når Dyrenes konge markerer seg, men hunnløvene vet å si fra når de føler at ungene er det minste truet.

...er helt normalt
- Dette gikk veldig bra. Det ble riktignok noen smådiskusjoner i form av brøling og visning av tenner, men det er helt normalt, sier Rolf-Arne Ølberg, som er leder for dyreavdelingen i Kristiansand Dyrepark.

Det er da spesielt hannløven Aragorn som gjør hunnene litt nervøse med sin røffe fremtoning.

Se video av løvene i dyreparken. På slutten av videoen er det dyrepasser Michael Jansen som kommenterer dagens begivenhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere