*Nettavisen* Nyheter.

Her ødelegger vandalen for titusenvis av kroner

Roger ble offer for grovt og tilfeldig hærverk. Se video.

HTML EMBED

TRØGSTAD (Smaalenene): Natt til lørdag slo vandaler til mot begge bilene til Roger Fredheim i Hølandsveien på Skjønhaug i Trøgstad.

– Bilene sto parkert i oppkjørselen, og det stukket hull på dekk på begge bilene med kniv. I tillegg ble den ene bilen ripet opp i lakken på siden med kniv, sier Fredheim.

Se saken i Smaalenene.no

Han har videoovervåkning rundt huset sitt, og det ene kameraet fanget opp vandalen i det han slår til mot den ene bilen.

Kan ha sett gjerningsmannen

– Dette skjedde rundt klokken 01.00. Filmen viser at vedkommende løp ut i Hølandsveien. Rett etterpå så kom det en bil kjørende mot Bjørkelangen. Kanskje så føreren av denne bilen gjerningsmannen og kan tipse politiet? håper Fredheim.

Den aktuelle bilen skal ha vært en mindre personbil. Muligens en nyere Mazda.

Vandalen skal ha vært iført hvite joggesko og kortermet skjorte. Fredheim utlover dusør til de som kan bidra til at gjerningsmannen blir tatt.

Dyr reparasjon

Tilbake i gårdsplassen sto det en bil med hull i fire dekk, pluss en lang ripe. Den andre bilen endte opp med et ødelagt dekk.

– Kostnadene for skaden antydes til rundt 15-20.000 kroner, forteller Fredheim.

Han har ingen anelse om hvem gjerningsmannen kan være.

– Jeg har ikke vært i krangel med noen, så jeg tror dette var helt tilfeldig hærverk, sier han.

Det skal ha foregått en fest i nabolaget i det aktuelle tidsrommet, og Fredheim lurer på om gjerningsmannen kan ha kommet derfra.

Saken er anmeldt til politiet.

Se flere saker i Smaalenene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.