RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her slåss Tshawe på mobilvideo

En video som viser Tshawe Baqwa og en kamerat som slåss på byen tilbys nå landets største redaksjoner.

(iOslo.no) Den drøyt to minutter lange mobilvideoen sirkulerer nå i flere av landets største redaksjoner. Flere skal ha fått tilbud om å kjøpe videoen, som ble tatt opp av et vitne med mobiltelefon i Oslo sentrum for noen dager siden.

Nettavisen og iOslo.no er også blitt tilbudt videoen, og har sett den. Prisen for videoen skal være mellom 50.000 og 100.000 kroner.

For mye alkohol
- Denne videoen viser to kompiser som har vært ute og drukket litt for mye. Det ser langt mer alvorlig ut enn det virkelig er, sier A/R-manager Frank Bakke i Bonnier Amigo Music Norge AS til iOslo.no.

Han mener også at videoen kan ha blitt manipulert, men bekrefter at Tshawe klapser til kameraten.

- Det handler rett og slett om at de driver og kjekler. NN (Tshawe Baqwas kamerat, journ anm.) har fått seg for mye å drikke. Han får seg et klaps, og går overende, bekrefter Bakke.

Han understreker at videoen ikke viser hva som skjer i forkant og etterkant av hendelsen.

- Han reiser seg opp, de shaker hands - og så drar de sammen på nachspiel. Etterpå holdt de på å le seg ihjel av dette, forklarer Bakke.

Må være mulig med privatliv
Han sier at videoen blant annet er blitt tilbudt Se og Hør, Her og Nå og VG for store penger. Bakke reagerer sterkt på at noen vil tjene penger på videoen.

- Det må også være mulig å ha litt privatliv i det offentlige rom. Folk sender videoer rundt som de ikke aner hva viser, mener han.

Bakke sier at basketaket ikke har fått noe etterspill på noe vis.

- Det er mange i Norge som har klappet til en kompis i fylla og ledd av det etterpå. De to har vært gode venner i mange år. For å si det slik - jeg var ute med begge to på onsdag, sier Bakke.

iOslo.no har forsøkt å få en kommentar fra den andre personen på videoen, men har så langt ikke lykkes.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere