RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her sleper harstadværingen fryseboksen langs veien

Foto: Utrykningspolitiet
Sist oppdatert:
Og lovens lange arm var ikke langt unna. Se video.

Utrykningspolitiet holder på med en spørreundersøkelse for å kartlegge om sjåførene i Norge har endret atferd etter å ha blitt brukere av UP sine facebooksider.

Se saken i Nordlys.no

I den anledning har de lagt ut dette videoklippet fra Harstad der en videobil fra UP ut av det blå havner bak en bil med en noe uvanlig cargo.

Den kreative måten å frakte det som ser ut til å være en fryser resulterer selvfølgelig i blålys og mest sannsynlig en klekkelig bot.

- Vi publiserer også en liten film, tatt opp av en av våre patruljebiler. Denne filmen har ikke noe direkte med spørsmålene du kan svare på, men viser en oppførsel i trafikken som ikke er av den beste. Skal du flytte på fryseboksen din kan du ikke taue den etter bilen, skriver UP.

Nordlys har gjort gjentatte forsøk på å komme i kontakt med patruljen som altså var på veiene i Harstad i desember 2005.

Vet du noe mer om hendelsen tips oss på telefon 776 10 500 eller tips@nordlys.no

Se videoen på nordlys.no her

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere