RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her var det helt andre ting enn pizza

Sist oppdatert:
I kjelleren til Colosseum Pizza og Grill lå det 239 kilo hasj.

(iOslo.no) En 33 år gammel mann er siktet for å ha oppbevart 239 kilo hasj i pizza-restauranten han var daglig leder for. Tilbake står kona, som eide restauranten. Hun og mannen har tapt alt på grunn av 33-åringens håp om raske penger.

Etter lang tids spaning slo politiet til mot pizza-restauraten Colosseum Pizza og Grill i begynnelsen av november 2005. I kjelleren fant de et digert hasjparti.

Dårlige venner
- Han sliter. I tillegg til at han får behandling av psykolog, så holdt han på å miste kona si i denne saken. Han har innrømmet forholdet, men nekter å forklare seg om andre som har vært involvert. Klienten min er også tidligere ustraffet, sier advokat Thomas Talén til iOslo.no.

Dårlig økonomi og dårlige venner er hva mannen har forklart som grunnen til at han gikk med på å oppbevare det store partiet med cannabis. Han har ikke prøvd seg med noen unnskyldninger under avhør, men nekter å si hvem andre som var involverte.

- Det som blir spennende å se under rettssaken er hva politiet har på de andre tiltalte. Det er nok andre aktører som står dypere i denne saken enn min klient, sier Talén.

Kona eide restauranten
Det store hasjpartiet lå i et kjellerlager uten tilknytning til selve restauranten, men boden tilhører restauranten. Det var kona til 33-åringen som sto som eier og leietager av lokalene restauranten ligger i sentralt på Majorstua i Oslo.

Advokaten håper nå at klienten hans ikke blir regnet som noe annet enn en løpegutt for de andre medtiltalte. Der finner man en 35 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse og en 40 år gammel nordmann.

Stor etterforskning
- Det har vært omfattende spaning og kommunikasjonskontroll forut for pågripelsen, og jeg regner med at dette vil komme frem i retten, sier Talén.

Det er i dag andre enn den siktede og hans kone som driver restauranten.

Saken går for Oslo tingrett 12. februar.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere