RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Coop)

Her vinker tyven

Sist oppdatert:
Tyven tok seg tid til å brette opp ermene og vinke til kamera. Nå er han pågrepet. Se video.

Disponent i Coop Høyanger, Bjørnar Kvarsvik, våknet av at alarmen ved 03-tiden natt til onsdag. Ti minutter senere var han på plass i butikken. Ei knust rute indikerte ikke mer enn rent hærverk utenfra.

Kaffen i vrangstrupen
- Jeg trodde ikke noen hadde tatt sjansen på å ta seg gjennom ruta. Jeg vet ikke om han skar seg opp, det var hvertfall ikke blod i butikken, sier Kvarsvik til TV 2 Nettavisen.

Se video her. PS! Ansiktet er sladdet

03.10 var det stille og fredelig i butikken, og disponenten hadde ingen anelse om at det faktisk hadde vært folk i butikken. Alarmen reagerer på den minste bevegelse, og kunne like godt blitt utløst av luftstrømmen fra steinen.

Da han kom tilbake på jobb og sjekket kameraet onsdag morgen, fikk den sindige nordlendingen morgenkaffen i vrangstrupen.

Sprang ut av hullet
- Jeg satte på kameraet for å se hvem som kastet steinen. Jeg tenkte ikke på at det kunne vært folk i butikken. Plutselig kom en skikkelse springende ut av hullet i vinduet. Han brettet opp ermene og vinket til kamera, forklarer Kvarsvik.

Den øltørste tyven var lynsnar inn og forsynte seg med øl og en plastpose. Litt mye styr for en sixpack eller to, synes disponenten.

Fire andre innbrudd
Tyven ble pågrepet onsdag, og mistenkes også for å ha stått bak fire andre innbrudd i Høyanger samme natt. Ifølge lokalavisen Firda blir mannen trolig varetektsfengslet i flere uker på grunn av faren for gjentakelse. Han risikerer også tiltale for andre forhold innen vinning, vold og narkotika.

- Hva har dere på Coop som er så fristende?

- Jeg tror det var Hansa, humrer Kvarsvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere