Gå til sidens hovedinnhold

- Herlig å slippe maset

Skjult i sjampissprut står Mons Ivar Mjelde med armen rundt Robbie Winters som har en boks Carlsberg i hånden, og Mjelde synes det er helt ålreit.

- Jeg er så utrolig lette fordi jeg fryktet det maset som ville oppstått dersom Stabæk hadde vunnet i Stavanger, innrømmer Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

- Du hadde vel heller ikke sett fram til å møte Hamburger i UEFA cupen torsdag med juniorlag?

- Nei, det sier seg selv at vi ville vært forsiktige med så mange av spillerne som mulig hvis vi skulle spilt avgjørende kamp om gullet mot Viking uten Martin Andresen og Krissy (Kristjan Ørn Sigurdsson). Derfor er dette så herlig. Nå kan vi bare pøse på og jeg tror vi kommer til å bli gode.

Øl og sjampis

Det var scener som ikke er vanlige i en fotballgarderobe på Brann Stadion, mandag kveld. Det var der - i sin egen garderobe - på hjemmebanen, at Brann valgte å møte pressen i går for å fortelle hvor glade de var for gullet som endelig er heme i Bergen.

Det dryppet champagne av lysarmaturene ett kvarter etter at ene veggen på hovedpolet tilynelatende hadde blitt dusjet ut over spillere og de nærmeste pressefolkene.

- Jeg har fått sjampis inne i linsen min, klaget Dagbladet.

- Har noen en håndduk eller noe. Den oppgitte VG-fotgrafen så ut som om han hadde dekket ekstremvær på Bryggen, mens det rant fra hans feilfrie isse..

- Jeg har bare gitt opp, sa TV2 reporteren som fikk en full flaske stappet ned gjennom skjortehalsen og en i buksen.

I kulissene på Stadion dukket Hardball-karene Bjarne Berg, Svein Ove Strømmen og Dag Steinfeldt opp i tillegg til Brann-direktør Bjørn Dahl, sportslig leder Roald Bruun Hansen og formann Magne Revhem opp sammen med hele støtteapparatet.

En stor kveld for alle de involverte og det mest spennende er hvor ferden går herfra.

Hardball har signalisert at de 30 millionene de har på bok står til rådighet. Det er ikke sagt noe om nye penger, men om Martin Andresen, Olafur Ørn Bjarnason, Robbie Winters og Erik Huseklepp skulle forsvinne, må det handles i julevinduet så det monner.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk