*Nettavisen* Nyheter.

Hjelp, vi ble spådd

Vi ble spådd av det «profesjonelle mediumet» Tina Taylor på årets store alternativmesse.

19.11.07 15:19

(SIDE2): - Sett dere ned.

Tina er svensk og hevder hun kan se hvor mange liv vi har levd og hva vi kommer til å gjøre i fremtiden. Hun er profesjonell healer.

- Spilt kort med Marie Antoinette
Embla (14) setter seg ned og healeren Tina tar hendene hennes i sine.

- Du har vært en prinsesse i ditt tidligere liv. Du har spilt kort med Marie Antoinette! Også har du vært en baronesse i Russland. Du har levd mange interessante liv før dette, sier hun.

Uten å stille noen spørsmål spår hun videre at Embla kommer til å jobbe i Storbritannia eller Canada. Du kommer til å treffe en musiker og du vil leve helt til du er 99 år. Du kommer til å reise mye og du har tre skytsengler som hjelper deg.

Så begynner hun å tegne auraen til Embla. Det ser ut som et ansikt med langt bølgete hår. Auraen din er oransje og isblå. Du har en bra aura, konkluderer hun.

Tina forteller at engler er populært i år, etter alt Märtha-oppstyret rundt engleskolen.

- Jeg får bilder av skytsenglene og ser fort hvor mange hjelpere du har, sier hun.

Rastløs og nysgjerrig
Så er det min tur. Hun ser fort på meg, lukker øynene og forteller at jeg snart vil få barn. Hun spør om jeg har kjæreste og jeg nikker bekreftende.

- Han er veldig snill, sier hun. Dere er veldig glad i hverandre. Du er en som er rastløs og nysgjerrig fortsetter hun. Du vil jobbe utenlands og reise over hele verden. Han vil reise etter deg. Utenlands vil du tjene mer penger på å jobbe, sier hun.

Vi smiler litt, takker og kommer oss videre. Litt usikre på hvor mye vi skal tro på, om enn noe i det hele tatt.

På den store alternativmessa på Helsfyr i Oslo vrimler det av folk. Vi er her på den første messedagen og den lange køen utenfor vitner om stor interesse for hva som skjuler seg mellom himmel og jord. Her fins healere, englekontakter, økologiske varer, UFO-organisasjoner, massasje, håndlesing, krystaller, tantra og til og med en dame som sier hun kan snakke med dyr.

Les saken: - Jeg kan snakke med dyr

Det neste vi dumper bort i er et skilt hvor det står «Native American Healing» og en Apache-indianer i full indianerdrakt og et stort, hvitt tipi-telt.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Jeg lærer bort meditasjon på indiansk vis, sier han. Det er så mye stress og alt går så fort i dagens samfunn at de fleste bør lære seg å koble ut og meditere minst 15 minutter hver dag for å hente energi, mener han.

Reuben Silverbird er fra Arizona i USA, han er kanskje 60 år og både moren og faren hans var indianere.

- Moren min var Cherokee og faren min var Apache, sier han.

Han mener indianernes eldgamle meditasjonsteknikker er aktuelt som aldri før. For 300 kroner lærer han bort hvordan du helst bør meditere.

- Vi har alle evnene til å hente energi fra meditasjon, men få bruker det. Jeg lærer folk hvordan de skal bruke sine indre krefter for å koble ut stress og mas og la tankene fare. Vi må igjen lære hvordan vi skal lære, smiler han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.