RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Horekunde advarer «kolleger»

Sist oppdatert:
En horekunde har gått ut på internett og advart mot to kvinner som kan være hiv-smittet.

Mannen skriver: «Tror nok dere som har besøkt AA eller NN bør ta dere en tur til legen. . .». Sammen med innlegget har han lagt en link direkte til en sak om en hiv-smittet Trondheims-kvinne. Advarselen ble lagt ut i går på en internettside for horekunder, skriver Adresseavisen.

På en beslektet nettside annonserer begge de navngitte kvinnene for «massasjetjenester» i Trondheim. Navnene er etter alt å dømme ikke kvinnenes reelle navn, men kallenavn som brukes i forbindelse med salg av sex.

Stemmer med beskrivelse

Av annonsene går det frem at de to stemmer med beskrivelsen smittevernlege Eli Sagvik i Trondheim kommune og overlege Harald Steinum ved St. Olavs Hospital ga i Adresseavisen i går.

På internett finnes det flere sider der annonser for prostituerte over hele landet er samlet. Til sammen annonserer i overkant av 30 prostituerte at de tilbyr sine tjenester i Trondheim. Av disse skal det bare være tre-fire som passer til beskrivelsen av den hiv-smittede kvinnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere