Gå til sidens hovedinnhold

Hugh-flørt jages på nettet

Hugh Grants norske flørt jages av pressen. Se hva hun skriver om seg selv på nettet.

Den blonde og smellvakre 20-åringen fra Frogner i Oslo gikk fra en anonym studietilværelse til å bli forsidepike i sladderpressen.

Tirsdag viste storavisa The Sun private bilder fra en studentfest på St Andrew-universitetet i Skottland der norske Caroline Hargreaves tilsynelatende er i het omfavnelse med selveste Hugh Grant.

«Jeg kysset Hugh Grant - smellvakker studine snakker ut» lyder tittelen i The Sun.

Den britiske skuespilleren var i Skottland for å spille i golfturneringen Dunhill Links Championship da han møtte studentene på en pub - og tok med følget til en privat fest på hotellet. Ifølge The Sun kylte Grant i seg rom og cola, og ble ganske snurrete.

Oppstandelse på nett
Venner av jenta forteller til The Sun at Caroline ringte dem etter møtet med Hugh Grant og fortalte entusiastisk at hun hadde kysset stjernen.

Nå jages den norske blondinen både i studiebyen, hjemme på Frogner - og på nettet. Det var nemlig på Facebook at bildet av Caroline og Hugh først dukket opp...

Broren til Caroline skriver på hennes Facebook-profil: «Hva skjer med å bli oppringt av Skottish daily news eller noe? De spurte om deg og Hugh Grant!» skriver broren Thomas.

Flere av vennene til Frogner-jenta fikk også sjokk da de sjekket sladderblogger og norske medier tirsdag. «Hva er det du driver med det borte i Skottland? Syns jeg så et bilde av deg og Hugh Grant på en sladderside her isted??» skriver ei venninne.

«You're a star!»
En annen dyrker hennes nyerhvervede kjendisstatus: «Baby you're a star!!! Famous famous famous!». Hun får også trøst etter mediekjøret som har fulgt i kjølvannet av det avslørende Hugh Grant-bildet: «Baby, smile - everything will be fine!» oppmuntrer ei venninne.

Ifølge Facebook-profilen studerer Caroline Hargreave internasjonal politikk, ledelse og spansk ved St Andrews-universitetet. Blant favorittmusikk oppgir hun Postgirobygget, og favorittfilmene er «Peter Pan», «Pirates of the Caribbean» og «Blue Crush».

Ingen Hugh Grant-filmer, med andre ord...

Forøvrig er Caroline medlem av gruppene «Oslo Vest er Best» og «Scandinavian girls are the sexiest in the world».

Hun har også lagt ut bilder fra den famøse studentfesten da hun møtte Hugh - men ingen av bildene viser den britiske superstjernen.

Det har ikke lykkes Nettavisen å komme i kontakt med Caroline Hargreaves tirsdag.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra