RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun ble ranet av den trippeldrapssiktede

Foto: Foto: Erik Berge/Østlands-Posten (Østlands-Posten)
Sist oppdatert:
Beate Bang Edlund ble ranet av mannen som er siktet for trippeldrapet i Tromsø.

For 14 år siden ble Beate Bang Edlund fra Larvik brutalt ranet av maskerte menn i Rimi-butikken hvor hun arbeidet. En av dem var 38-åringen som nå er pågrepet for trippeldrapet i Tromsø, skriver Østlands Posten.

- Det kunne like godt vært meg, sier Beate Bang Edlund.

Truet med pistol
- Jeg har stått ansikt til ansikt med denne mannen. Han har truet meg med pistol. Jeg ble helt uvel da jeg skjønte sammenhengen - at det er samme person som nå er siktet for å ha drept tre mennesker, sier hun til avisen.

Beate Bang Edlund var bare 19 år gamme da hun ble utsatt for det brutale ranet. Men denne uken kom minnene tilbake da hun leste helgens trippelmord i Tromsø.

- Jeg ble ordentlig kvalm. Det å vite at han er kapabel til å drepe. Kunne han gjøre det nå, kunne han gjort det den gang også, sier hun.

- Mannen burde vært snappet opp for lenge siden. Vi sa det den gang, at han burde sendes bort. Men sånn fungerer det ikke, sier Beate Bang Edlund.

Les hele intervjuet i Østlands Posten

Mannen som er siktet for trippeldrapet i Tromsø, ble tirsdag varetektsfengslet i åtte uker. Han har erkjent å ha begått drapene. Mannen avga ikke noen forklaring under rettsmøtet.

På onsdag vil det bli vurdert om han er i stand til å avgi forklaring til politiet

Psykisk syk
38-åringen er innlagt på Universitetssykehuset Nord-Norge HF – psykiatrisk avdeling. Han har vært så psykisk syk at det er uvisst når politiet kan gjennomføre avhør.

Tirsdag gikk politiet ut og avviste at siktedes leieforhold var oppsagt, slik det ble hevdet i media tirsdag.

«Ragna Christensen skal derimot ha overtatt Ole-Roger Olsens forrige leilighet i et borettslag i Tromsø. Det er ingen opplysninger som tyder på at hun skulle overta leiligheten i sokkelen i Tomasjordveien. Politiet anser dermed ikke dette som et sannsynlig motiv for drapene», skriver politiet i en pressemelding.

Les også: Drapssiktet var falsk inspektør

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere