*Nettavisen* Nyheter.

Hun mener vaksinen er en konspirasjon

Foto: Faksimile

Hørt om Jane Bürgermeister? Hun er en av personene vaksineskeptikerne lytter til.

23.11.09 09:38

De taler Verdens helseorganisasjon (WHO) og nasjonale helsemyndigheter midt i mot. Noen betrakter dem som paranoide skrullinger, andre mener de har mye å fare med. Nettavisen har sett nærmere på noen av vaksineskeptikernes fremste talsmenn og hva de påstår om svineinfluensaen og pandemien.

Motstandskvinnen
Den østerrikske journalisten Jane Bürgermeister er en av dem som har stilt seg i spissen for «motstandsbevegelsen» mot svineinfluensavaksinen. På hennes flerspråklige nettside The Flu Case, og i intervjuer med henne som er lagt ut på YouTube og andre steder, kan du lese og høre hennes argumenter.

- Rimelig sterke synspunkter
Dette er også en av kildene den norske Vaksineaksjon.no henter informasjon fra.

- Det hun kommer med kan nok for mange virke ekstremt. Det er rimelig sterke synspunkter og fakta. Men jeg kan ikke si at det er feil, sier Kjetil A. Dreyer, en av talspersonene for Vaksineaksjon.no til Nettavisen. Gruppa arrangerte torsdag fakkeltog i Oslo for å demonstrere mot myndighetenes håndtering av pandemien.

LES OGSÅ: - Antall smittede er en bløff

Anmeldte medisingigant
Han sier aksjonen er i ferd med å oversette hennes 170 sider store søksmål mot medisingiganten Baxter International. I februar ble det avslørt at Baxters avdeling i Østerrike hadde spredd levende fugleinfluensavirus i prøver til tre laboratorier.

Dette ble oppdaget da forsøksdyr døde. Ingen mennesker ble smittet, men saken ble gransket av østerrikske myndigheter og rapportert til EU og WHO.

Vinne verdensherredømme
Bürgermeisters teori er at denne saken og den pågående svineinfluensautbruddet og vaksineprogrammet, beviser at det er en stor konspirasjon iscenesatt av et internasjonalt forbrytersyndikat med koblinger til både store børsnoterte selskaper og FN.

Hensikten, ifølge Bürgermeister, er å utføre massemord i USA, Storbritannia og en rekke andre land for å vinne verdensherredømme og kontrollere menneskene.

Bürgermeister sier til Nettavisen at hun er overbevist om at vaksinen er dødelig.

- Når man legger sammen alle brikkene, så kan man se at multinasjonale selskaper forsøker å få verdensherredømme. De ønsker å redusere befolkningen. Jeg legger bare sammen alle bitene. All fakta er tilgjengelig, sier hun.

- Men all forskning viser at befolkningsveksten i stor grad vil skje i utviklingsland, og ikke i Vesten. Hva er da grunnen til at vaksineringen ikke er like omfattende i utviklingslandene?

- Befolkningen i utviklingsland kan på en enkel måte bli redusert ved å skape hungersnød. Det kan de blant annet gjøre ved å kjøre opp matprisene. De måtte utvikle noe helt spesielt for oss i Vesten, sier hun.

Tror WHO vil bruke tvang
Bürgermeister har blant annet hevdet at WHO gjennom sin pandemierklæring, har lagt til rette for en slags unntakstilstand der folk i første omgang oppfordres til å ta vaksinen, mens de som nekter blir betraktet som kriminelle og i neste omgang vil bli tvunget til å ta den.

Hun har også snakket om at en nanochip utviklet av CIA med muligheter for å overvåke og tankemanipulere folk blir gitt via vaksinen.

Mener dødsfall blir oversett
Hun hevder også at myndighetene bevisst unnlater å overvåke tilfeller der personer har dødd kort tid etter å ha tatt vaksinen.

- Myndighetene overvåker ikke bivirkningene av vaksinen, noe som de burde ha gjort. I Sverige er det åtte personer som har dødd kort tid etter å ha tatt vaksinen, men de gjør ingenting.

- Men er det ikke rart at det ikke finnes noen varslere, da?

- De kontrollerer de store nyhetsaktørene og sørger for at informasjonen ikke lekker ut. I USA er det bare seks personer som kontrollerer de store mediebedriftene. Jeg selv jobbet som journalist, men ble sparket som følge av det jeg hadde sagt, sier hun.

- Hva er din reaksjon til at det nå er påvist aggressiv mutasjon av viruset i Norge?

- De forsøker å spre frykt blant folk og skremme dem til å ta vaksinen, sier hun og legger til at konspirasjonen også har føringer til helsemyndighetene i Norge.

Hun mener det eneste som kan stoppe dette er hvis mange nok mennesker sier nei til vaksine.

Bürgermeister har blant annet gitt sine synspunkter til kjenne i et intervju med nettstedet Project Camelot 8. september. Se intervjuet på YouTube her (55 minutter)

HTML EMBED

- Folk får selv evaluere
Nettavisen spurte Kjetil A. Dreyer i vaksineaksjonen om han ser faren for at de bidrar til å spre unødvendig frykt ved å bruke folk som Jane Bürgermeister som en av sine kilder for informasjon.

- Vi skal være forsiktig med å gå ut med informasjon som ikke kan underbygges, og jeg skal være forsiktig med å uttale meg om det hun sier. Folk får selv evaluere det. Men slik jeg ser det er det mange kritiske spørsmål som bør stilles om penger og makt knyttet til helseanbefalinger og vaksineprogram. Vi ønsker ikke å spre frykt, slik vi mener Folkehelseinstituttet har gjort, men vi ønsker å informere folk, sier Dreyer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Anbefalt lesning for vaksineskeptikere
Dreyer peker på Russel Blaylock og Robert Young, begge forfekter alternativ medisin, som andre det er verdt å lytte til for de som søker alternativ informasjon om svineinfluensaen. Av organisasjoner peker han på Alliance of natural health, som er svært kritiske til WHOs vaksineanbefalinger og koblingen til vaksineprodusentenes interesser. På denne siden kan du lese hva denne gruppa mener om svineinfluensavaksinen.

Tar avstand fra Icke
Britiske David Icke er en annen fritenker som også mener at folk ikke bør kjøpe myndighetenes vaksineargumenter i forbindelse med svineinfluensapandemien. Han har skrevet flere bøker og har eget nettsted og Facebook-grupper og er en hardtslående vaksineskeptiker og selverklært konspirasjonsforsker med bred apell. Tidligere i år var han i Gøteborg og holdt foredrag.

Dreyer i Vaksineaksjon.no vil ikke trykke ham til sitt bryst, men beskriver han som «litt ekstrem på en del punkter».

Icke er mannen som blant annet hevder at vaksinen du blir oppfordret til å ta kan inneholde overvåkingsutstyr i form av nanochip utviklet av CIA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.