Gå til sidens hovedinnhold

Hund gatebundet og forlatt

Etter nesten seks timer ble hunden reddet på Majorstua i Oslo. Les politiloggen her.

Mann fraranet 500 kroner

SKIPPERGATA: Kl. 23.47 meldte en 38 år gammel mann at han var fraranet 500 kroner og en lommebok på et serveringssted i Skippergata. Gjerningspersonen ble ikke funnet og mannen vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Herreløs hund på Majorstua

MAJORSTUA: kl. 00.31 i natt fikk politiet melding om en hund som var bundet utenfor en adresse på Majorstua. Hunden hadde ifølge politiets melder stått der lenge - i hvert fall siden kl. 21.00. Hunden beskrives som en slags golden hann med en hvit flekk på brystet. Hunden fikk mat og vann av melderen, og hunden ble kl. 02.26 hentet av et redningsselskap.

Bil med hvitt pulver

SENTRUM: Kl. 00.37 kontrollerte politiet en bil i Revierstredet. Føreren hadde ikke førerkort og oppga falsk personalia til politiet. I bilen ble det funnet noe hvitt pulver, og den 32 år gamle føreren ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Bilen ble tauet inn og vil bli ytterligere undersøkt.

17-åring tyvlånte bil

OPPSAL: Kl. 01.43 kontrollerte politiet en bil på Oppsal. Føreren hevdet å ha lånt bilen av sin far. Han oppga riktig personalia og erkjente og ha tyvlånt bilen. 17-åringen ble kjørt hjem og politiet skriver en anmeldelse på saken.

Tuv tatt på hotellrom

OSLO SENTRUM: Fra et hotell i Oslo sentrum kom det kl. 04.11 melding om en tyv som var tatt inne på et hotellrom. Den 27 år gamle mannen erkjente forholdet og saken anmeldes. Mannen ble bortvist fra hotellet frem til kl. 10.00 i dag.

Bodde i bilen

TORSHOV: Kl. 06.02 kontrollerte politiet en bil på Torshov. I bilen var det en 54 år gammel mann og bilen var full av ting og tang. Dette virket litt underlig, men mannen hevdet at han var kastet ut hjemmefra og bodde i bilen. Han fikk være i fred etter at politiet hadde kontrollert hans personalia.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?